Predstavitev podjetja

Gradbeništvo “PRENOVA” Ozbič Joško s.p. je leta 1995 ustanovil Ozbič Joško. Sedež podjetja se nahaja v Stomažu v občini Sežana. Podjetje izvaja vsa dela na področju nizkih in visokih gradenj.

Po velikosti podjetje spada med manjša podjetja, vendar s svojimi sodelavci uspešno izpolnjuje zastavljene cilje, kot tudi želje posameznih investitorjev.

Opremljeni smo za vsa zahtevna gradbena dela. Pri celostni realizaciji projektov, pa nam pomagajo preverjeni podizvajalci za obrtniška in zaključna dela.

Izvajamo adaptacije oziroma rekonstrukcije objektov, gradnjo stanovanjskih objektov, poslovnih objektov, trgovskih centrov ter zahtevne prenove spomeniško zaščitenih objektov, značilnih za kraško področje, veliko tovrstnih del izvajamo za investitorje kot so npr.:

Republiški restavratorski center ter Koprska škofija.

Območje našega delovanja sega od Postojne, Nove Gorice,Vipavske doline, Ilirske Bistrice, Krasa, Kopra in Izole.

Želje investitorjev rešujemo z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva, z izobraževanjem in uporabo kakovostnih ter preverjenih materialov. Našim strankam ponujamo celostne rešitve pri gradnji, nadzoru, statičnih rešitvah ter jim s pomočjo strokovnega kadra pomagamo do uresničitve njihovih želja. To dokazujejo skozi leta

dokončani objekti in ne nazadnje v naše veselje, zadovoljne stranke.

Dovolite nam, da Vam k uresničitvi vaših sanj pomagamo mi.

kolektiv “PRENOVE”

Zakaj izbrati ?

ZAVZETOST, RESNOST, PROFESIONALNOST

ZANESLJIVOST, ODGOVORNOST, VISOKA KAKOVOST

BOGATE REFERENCE

Zadnji projekti